Por el Amor de Dios & Elise Hermans – Online Concert

Wanneer:
30 mei 2021 @ 20:00
2021-05-30T20:00:00+02:00
2021-05-30T20:15:00+02:00
Waar:
Facebook/Youtube
Kosten:
Gratis
Contact:
vzw Gitaar, maar waar?

vzw Gitaar, maar waar? presenteert:

Por el Amor de Dios
zondag 30 mei 2021 – 20u00, bij u in de huiskamer

 

Por el Amor de Dios is een gitaarensemble met een missie. Met een selectie aan zowel ontroerende als virtuoze composities uit het hele klassieke repertoire vertellen ze hun persoonlijk verhaal en slaan daarmee de brug  tussen klassieke melodieën en postmoderne muziek.

Hun  programma draagt de naam Kluizenaar en is een verzameling van meesterwerken die elk een uniek perspectief bieden op wat het betekent om zich vervreemd te voelen in de wereld. Aan bod komt muziek uit lang vervlogen tijden van
componisten die net dat ietsje anders waren, doorspekt met anekdotes over hoe het leven destijds niet zo veel anders was dan nu.

Verwacht een persoonlijk concert van een trio dat all-out gaat en u meesleept in de verlichting die klassieke muziek hen bracht!

Por el Amor de Dios bestaat uit Bart Venken, Karl Stroobant en Willem-Jan Lauwers.

voorprogramma door Elise Hermans

Elise Hermans studeerde af aan het Lemmensinstituut met een passie voor muziek uit de vroege 19e en 20e eeuw, twee gouden periodes in de Klassieke gitaarmuziek. In dit concert brengt ze hommage aan beide stijlperiodes met een poetisch repertoire van Mompou, Sainz de la Maza en eigen werk.

Dit concert wordt gratis gestreamd op zondag 30 mei, 20u00
via ons YouTube en Facebook-kanaal.


Dit evenement wordt ondersteund door de Vlaamse Overheid.

Geef een reactie