Por el Amor de Dios

Wanneer:
16 februari 2020 @ 15:00
2020-02-16T15:00:00+01:00
2020-02-16T15:15:00+01:00
Waar:
Gitaarsalon Enkhuizen
Paktuinen 1
1601 GD Enkhuizen
Nederland
Contact:
Gitaarsalon Enkhuizen

Por el Amor de Dios is een nagelnieuw gitaarensemble met een missie. Met een selectie aan zowel ontroerende als virtuoze composities uit het hele klassieke repertoire willen ze hun persoonlijk verhaal vertellen en daarmee de brug slaan tussen klassieke melodieën en post-moderne kwalen.

Het eerste programma draagt de naam Klui•ze•naar en is een verzameling van meesterwerken die elk een uniek perspectief bieden op wat het betekent om zich vervreemd te voelen in de wereld. Aan bod komt muziek uit lang vervlogen tijden van componisten die net dat ietsje anders waren, doorspekt met anekdotes over hoe het leven destijds niet zo veel anders was dan nu.

Por el Amor de Dios bestaat uit Bart Venken, Karl Stroobant en Willem-Jan Lauwers. Na jaren ervaring in allerlei bezettingen op honderden podia, in tientallen landen verspreid over drie werelddelen, vonden deze jongemannen elkaar in hun kijk op muziek, de medemens en de liefde en gingen ze op zoek naar de essentie van wat klassieke muziek voor hen zou kunnen zijn.

Verwacht een persoonlijk concert van een trio dat all-out gaat en u meesleept in de verlichting die klassieke muziek hen bracht.

Geef een reactie