Baltic Guitar Quartet

Baltic Guitar Quartet

CONCERT BGQ vrijdag 13 maart GEANNULEERD

Wij volgen de richtlijnen van de stad Gent waarbij alle evenementen verboden worden ivm. de verspreiding van het corona-virus.

Helaas zijn wij dus genoodzaakt om dit concert te annuleren.

De opnames met de jonge artiesten en het Baltic Guitar Quartet gaan gelukkig wél door, dus daar mogen jullie later nog mooie video’s van verwachten.

Wij gaan ook verder in overleg met de artiesten om een eventuele nieuwe datum vast te leggen. Dit is echter geen evidentie aangezien zij de trip vanuit Litouwen moe(s)ten maken.

Daarnaast krijgen mensen die een ticket hebben gereserveerd van ons op later moment een email met meer informatie over het betaalde ticketgeld.

Hiertoe willen wij graag eerst overleggen met de artiesten, zaal en berekenen hoe groot onze financiële schade zou zijn – en of eventuele steun van overheid / stad op dit vlak ons eventueel tegemoet kan komen.

Hopend op uw begrip,
Koen Caspeele,
Het Gitaar, maar waar? – team

vzw Gitaar, maar waar? presenteert:

Baltic Guitar Quartet

vrijdag 13 maart 2020 in het Lakenmetershuis te Gent.

Voorprogramma door jong gitaartalent.
Laurens Van de Velde – Aisling Miller – Jonas Van Os

Het Baltic Guitar Quartet laat zich tijdens haar concerten zelden binden aan een welbepaald genre. De eigen composities en arrangementen van de kwartetleden maken van dit programma des te meer een zeer gevarieerd en verrassend geheel. Van symfonische muziek met een Spaanse tint, Braziliaanse en flamenco ritmes over een hedendaags Litouws strijkkwartet en een ode aan jazz icoon Miles Davis tot minimalisme en pure rock. De klassieke gitaar in al haar facetten!

Het Baltic Guitar Quartet bestaat uit Chris Ruebens, Zigmas Čepulėnas, Sergej Krinicin en Saulius S. Lipčius.

Tickets aan €17 / €12*
(reductietarief voor studenten, leerlingen muziekschool, -18j)
(tarief aan de kassa is €20 / €15*)

Reserveer je tickets via dit formulier.
Meer info: reservatie@gitaarmaarwaar.com

Alvast een voorsmaakje!