Gitaarkalender

Welkom op de website van vzw, Gitaar, maar waar?.  U vindt hier een gitaarkalender voor België en Nederland, een blog met onze activiteiten ten voordele van jong gitaartalent én een overzicht van gitaarbouwers uit BE en NL. Iedereen kan gratis een bouwer aan de lijst of een evenement aan de kalender toevoegen.

Vrijwaringsclausule
Wij publiceren onderstaande kalender enkel als dienstverlening en behouden ons recht om de juistheid van verstrekte informatie te verifiëren en onjuiste informatie op eigen initiatief of op vraag van de betrokken organisator te wijzigen of verwijderen. Voor de inhoud en de kwaliteit van de aangeboden evenementen kan Gitaar, maar waar? op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld.
HET CONSORT O.L.V ALEX TIMMERMAN BIJ DE GOEDE REDE CONCERTEN @ Goede Rede Concerten | Almere | Flevoland | Nederland
Het Nederlands Mandoline Kamerorkest ‘Het CONSORT ‘o.l.v. Alex Timmerman geldt als een van `s werelds meest vermaarde mandoline ensembles. Met internationaal veelgevraagde solisten in hun geledingen als Sebastiaan de Grebber (hoofdvakdocent ArtEZ Conservatorium) en Ferdinand … Lees verder HET CONSORT O.L.V ALEX TIMMERMAN BIJ DE GOEDE REDE CONCERTEN